Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ", βρίσκεται κοντά σας από το 1987 και φροντίζει να καλύπτει κάθε ανάγκη, ώστε οι περιθαλπόμενοί μας να νιώθουν ασφάλεια κοντά μας και οι συνθήκες να είναι όσο το δυνατόν καλύτερες. Όσοι γνωρίσετε από κοντά τον χώρο μας, θα διαπιστώσετε ότι δεν πρόκειται για ένα απλό γηροκομείο, αλλά για μια Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων, η οποία παρέχει τα απαραίτητα εφόδια και τις υπηρεσίες, για να νιώθουν οι δικοί μας άνθρωποι ευχάριστα. Έτσι, φροντίζουμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε σε κάθε επίπεδο για την άρτια φροντίδα των ηλικιωμένων μας. Οι υπηρεσίες που παρέχει η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων μας είναι οι εξής:

 

1. ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ - ΥΓΙΕΙΝΗ ΡΟΥΧΙΣΜΩΝ

Το δύσκολο έργο της υγιεινής διαμονής το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε περιθαλπομένου το αναλαμβάνουν οι σωστά εκπαιδευμένες νοσηλεύτριες του ιδρύματος μας.


2. ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ – ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ


Τακτική ιατρική παρακολούθηση σε όλους τους περιθαλπομένους μας και κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής σε ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες και επιθυμίες τους.  


3. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ

Οι Επιστημονικοί μας Συνεργάτες παρέχουν συμβουλές  και προτείνουν λύσεις για την καλύτερη φυσική και ψυχολογική κατάσταση των περιθαλπομένων μας.


4. ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κάθε δημιουργική εκδήλωση στοχεύει στην κοινωνικοποίηση των περιθαλπομένων μας, βελτιώνει την ψυχολογία τους και ανακουφίζει την ανασφάλεια που νιώθουν.

 

Στον Φοίνικα θα βρείτε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι Μοναδες Φροντιδας Ηλικιωμενων προκειμένουν να μπορούν να διαχωριστούν από τα γηροκομεια!

 

ΑΓΑΠΗ – ΦΡΟΝΤΙΔΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
Γνωρίστε μας! Είναι ο μόνος τρόπος να σας το αποδείξουμε